ΣΦΗΜΜΥ 15Συχνές ΕρωτήσειςΤο ΣΦΗΜΜΥ είναι το τριήμερο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, που έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών όλων των τμημάτων των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και Πληροφορικής, σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Οι σύνεδροι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν πολυάριθμες ομιλίες, παρουσιάσεις καθώς και workshops.

Το ΣΦΗΜΜΥ 15 πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο 19 - 21 Απριλίου 2024.

Το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Ξάνθη.

Το ΣΦΗΜΜΥ απευθύνεται πρωτίστως σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Υπολογιστών. Ωστόσο, η πολυδιάστατη φύση του το καθιστά προσιτό και σε φοιτητές άλλων τεχνικών σχολών, καθώς επίσης και ανθρώπους κάθε ηλικίας και επαγγέλματος που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για το αντικείμενο.

Η παρακολούθηση και η παρουσίαση εργασιών στο ΣΦΗΜΜΥ 15 είναι δωρεάν.

Ναι, χρειάζεται εγγραφή η οποία μπορεί να γίνει είτε online, είτε μέσω της γραμματειακής μας υποστήριξης στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Ναι, θα υπάρξουν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση του συνεδρίου, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μετά το πέρας του συνεδρίου στον Πίνακα Ελέγχου σας. Η προϋπόθεση για να πάρετε την βεβαίωση είναι να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον 2 από τις 3 ημέρες του συνεδρίου.