Θέλεις να πάρεις και εσύ μέρος στην οργάνωση του μεγαλύτερου φοιτητικού συνεδρίου της χώρας, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποια ομάδα σου ταιριάζει περισσότερο;

Εδώ μπορείς για να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τους στόχους κάθε ομάδας και τις αρμοδιότητες που θα κληθείς να αναλάβεις αν επιλέξεις να γίνεις μέλος της:

Academics Η ομάδα των Academics είναι υπεύθυνη για οτιδήποτε σχετίζεται με το ακαδημαϊκό περιεχόμενο του συνεδρίου, δηλαδή τις ομιλίες, την παρουσίαση papers και ερευνητικών εργασιών, τον συντονισμό των φοιτητικών/ερευνητικών ομάδων και τη διοργάνωση των workshops που θα διεξαχθούν στο ΣΦΗΜΜΥ 12.

Activities Η ομάδα των Activities είναι υπεύθυνη για την διοργάνωση όλων των παράλληλων δραστηριοτήτων πριν και κατά την διάρκεια του συνεδρίου, τον συντονισμό των εθελοντών καθώς και την διοργάνωση του PreΣΦΗΜΜΥ.

Fundraisers Η ομάδα των Fundraisers ασχολείται με την εύρεση των απαραίτητων οικονομικών και προϊοντικών πόρων για την διεξαγωγή του συνεδρίου καθως και με την στρατηγική οργάνωση, την διαπραγμάτευση και διασφάλιση της πραγματοποίησης των συμφωνιών με τους partners του ΣΦΗΜΜΥ 12

Graphic Design Στόχος της ομάδας του Graphic Design αποτελεί ο σχεδιασμός όλου του έντυπου, ψηφιακού και οπτικοακουστικού υλικού που θα χρειαστεί για την διεξαγωγή του συνεδρίου. Δηλαδή οτιδήποτε γραφιστικά μπορεί να βοηθήσει το συνέδριο για να προβληθεί, να ενημερώσει, να ανακοινώσει και να επικοινωνήσει με τρίτους.

Information Technology Η ομάδα του IT ειναι υπευθυνη για όλες τις τεχνικές πτυχές του συνεδρίου. Αναπτύσει την ιστοσελίδα και ολα τα υποσυστήματα που θα χρειαστούν (εγγραφές, papers, διαγωνισμοί). Έχει επίσης την επιμέλεια του live-streaming και της εγγραφής των ομιλιών.

Logistics Η ομάδα των Logistics είναι υπεύθυνη για την κατοχύρωση των καλύτερων δυνατών προσφορών για τη διεξαγωγή του ΣΦΗΜΜΥ 12. Είναι αρμόδια για τη μεταφορά και διαμονή ομιλητών-ακαδημαϊκών και συνέδρων, την εξασφάλιση φαγητού και ποτών κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καθώς και για τα αναμνηστικά που θα λάβουν ομιλητές και σύνεδροι μετά το πέρας αυτού.

Marketing Βασικός σκοπός της ομάδας του Marketing είναι η προώθηση του συνεδρίου στο ενδιαφερόμενο κοινό με την χρήση διαφόρων μέσων (social media, έντυπα μέσα, ΜΜΕ) καθώς και η εύρεση χορηγών επικοινωνίας.

Μια μοναδική εμπειρία σε περιμένει!

Μην χάσεις την ευκαιρία. Κάνε αίτηση εδώ: Αιτήσεις Οργανωτικής