Εγγραφές Presfhmmy 4

sfhmmy11 call presfhmmy4

Το preΣΦΗΜΜΥ 4 επανέρχεται δυναμικά με νέο συναρπαστικό χαρακτήρα: RoboBattles! Αν σε ενδιαφέρει o προγραμματισμός, τα ευφυή συστήματα και η ρομποτική, αλλά δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις το preΣΦΗΜΜΥ RoboBattles είναι για σένα!

➡️Φέτος,το presfhmmy θα πραγματοποιηθεί σε Θεσσαλονίκη,Βόλο και Χανιά στις 22-24 Φεβρουαρίου και σε Αθήνα,Ξάνθη και Πάτρα στις 1-3 Μαρτίου.

➡️Αν λοιπόν σου αρέσει να καινοτομείς στο πλαίσιο μιας ομάδας 2-5 ατόμων,δεν έχεις παρά να εγγραφείς στο site του συνεδρίου και στη συνέχεια να συμπληρώσεις την παρακάτω αίτηση μέχρι 20 Φλεβάρη!

Σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα Robotics4All όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα εξελιγμένο περιβάλλον ανάπτυξης A.I. αλγορίθμων για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη! Με έμπνευση το θρυλικό παιχνίδι pacman, και με μία γεύση Cops and Robbers, κάθε ομάδα πρέπει να αναπτύξει τη στρατηγική της ως κυνηγός και κυνηγημένος, μαζεύοντας πόντους και ανατρεπτικά bonus!

O διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού, αφού όλα γίνονται από το εύχρηστο περιβάλλον της R4A. Οι στρατηγικές βέβαια που μπορούν να υλοποιηθούν είναι κάθε άλλο παρά απλοϊκές, με εκατοντάδες δυνατά επίπεδα ελέγχου και σύνθετων αποφάσεων!

Οι αγώνες θα γίνουν live από το εργαστήριο της R4A στη Θεσσαλονίκη, όπου με απευθείας σύνδεση θα βλέπεις τη δική σου στρατηγική να ζωντανεύει με πραγματικά ρομπότ!

Πριν έρθετε στο διαγωνισμό είναι καλό να διαβάσετε το παρακάτω documentation για να είστε προετοιμασμένοι : https://r4a.issel.ee.auth.gr/pacman4all/

Οι αιτήσεις αφορούν τη κάθε πόλη ξεχωριστά,για αυτό ανάλογα με την πόλη που σπουδάζεις μπορείς να συμπληρώσεις την αντίστοιχη αίτηση πιο κάτω. Μην ξεχάσεις να κάνεις like τη σελίδα μας στο facebook και να ακολουθήσεις και τα events εκεί για να λαμβάνεις τις τελευταίες ενημερώσεις!

Δήλωση συμμετοχής:

Previous Post Next Post